Sport, bodybuilding en CrossFit Nandrolone Undecanoate

6 unieke bewegingen die zal uw training Transform nandrolone undecanoate online!

U kunt een kijkje nemen nandrolone undecanoate online of twee trekken wanneer u deze 6 beweegt in de sportschool uit te voeren, maar laat dat u stoppen. Ieder van hen zal serieuze kracht op te bouwen waar het telt nandrolone undecanoate online!

Laten we eerlijk zijn: een ding dat zo is aantrekkelijk over de machines in een sportschool is dat je effectief kunt verbergen op hen. Niemand zal u een verbaasde blik geven of kom over en vragen: “Wat lichaamsdeel werkt dat?” Immers, het is daar nandrolone undecanoate online geschreven op de machine!

Maar de arena van de unieke gratis gewicht oefeningen kan een beetje intimiderend voor de zelfbewuste trainee zijn. Dit is jammer, want losse gewichten nandrolone undecanoate online en bars een veel meer tijd-efficiënte whole-body workout versterking kan leveren dan een die grotendeels is gebaseerd op machines. Maar zelfbewustzijn kan zijn waarom nandrolone undecanoate online zo veel mensen uiteindelijk hetzelfde te doen over en weer. Ze gewoon niet willen om te gaan met het nandrolone undecanoate online.

Francisca Dennis en Lauren Yates , aan de andere kant, niet erg. Deze twee personal trainers, modellen en FitMiss atleten nandrolone undecanoate  met testosteronundecanoaat doen wat is effectief in de eerste plaats. Ze zijn niet aflatende onderzoekers, niet bang om te knutselen, en even bang om te delen wat ze geleerd hebben nandrolone undecanoate  met testosteronundecanoaat.

Hier zijn zes nieuwe moves ze willen dat je om nandrolone undecanoate  met testosteronundecanoaat te overwegen wanneer je klaar bent om uw eigen workouts een broodnodige impuls te geven bent!

BARBELL HIP THRUST kopen nandrolone undecanoate


We hebben bijna een punt bereikt waar kopen nandrolone undecanoate  mannen en vrouwen hip stoten kan doen in een conventionele sportschool zonder dat rare blikken-bijna. Maar de enige manier om de hele weg er te komen is om te blijven onbevreesd kopen nandrolone undecanoate  het doen van deze weergaloze achtereind bouwer. Bij een sterkere kont en benen zijn het doel, de heup stuwkracht gewoon werken nandrolone undecanoate online.

“Deze oefening is een goede zet te bouwen en til je kont”, zegt Dennis. “Het zal ook helpen bij het voorkomen rug, knie en enkel nandrolone undecanoate online pijn terwijl het verbeteren van uw sportieve prestaties.” Wil je echt een andere reden nandrolone undecanoate online om deze toe te voegen aan uw workout routine nodig kopen nandrolone undecanoate  online?

“Om deze beweging behoren uit te voeren, zult u wilt beginnen met je kont op de grond met je hoofd, schouders en rug rusten op een bankje achter kopen nandrolone undecanoate  online je, ‘zegt ze. “Van daar, houdt u de bar op je heupen, misschien op een kraakpand pad of Airex pad als je gaat zwaar en plant je voeten op schouderbreedte uit elkaar kopen nandrolone undecanoate  online. U rijdt door je hielen terwijl je je heupen stuwkracht naar het plafond, zodat benen zich in een hoek van 90 graden en de romp is parallel aan de grond kopen nandrolone undecanoate  online. ”

De warmte nog opduiken, Dennis beveelt knijpen je billen zo hard mogelijk te houden contractie verschijnt gedurende bovenaan de beweging nandrolone undecanoate  te koop. “Doe 4 sets van 8-12 herhalingen aan glute of been dagen voor een optimaal resultaat,” zegt ze.

ACHTER-DELT REVERSE FLY MET PLANK nandrolone undecanoate  te koop


Wanneer je schouders te trainen nandrolone undecanoate  te koop, hoeveel aandacht geef je je achterste delts? Als je net als veel vrouwen, lang niet genoeg. “Deze oefening is zeer gunstig voor vrouwen, omdat je die achter delts werken, motiveren van uw kern, en het verbeteren van de stabiliteit”, aldus Yates. “Ik meestal voeg deze oefening aan het einde van mijn schouder of rug-dag routine, en het is er een die ik zeker het gevoel te werken nandrolone undecanoate  te koop.”

Om deze unieke move uit te voeren, te beginnen in een plank positie. Een van je ellebogen moet 90 graden op de bank, en uw voeten moet ongeveer  nandrolone undecanoate  te koop op schouderbreedte uit elkaar op de grond. Het houden van een halter in de andere hand met een neutrale grip, draai het gewicht naar buiten en uit de buurt van de bank nandrolone undecanoate  te koop. Vergeet niet te ademen!

“Zorg voor een lichte bocht in uw elleboog terwijl je dit doet,” adviseert Yates. “Ook, probeer en knijp je schouderbladen samen op hetzelfde nandrolone undecanoate  te koop moment om de beste resultaten van deze beweging te krijgen.” Zodra je zo hoog mogelijk hebben gecontracteerd, hoe lager het gewicht langzaam, inademen op weg naar beneden.

100-REP SQUATS


Als je een betere buit willen dynabolon te koop, kraakpanden zijn de snelste weg daar. En deze high-volume protocol is zeker om je uitdagen om uw limiet.

“Dit is niet alleen een goede oefening voor het bouwen van uw benen, maar ook een geweldige conditionering oefening om die hartslag omhoog te krijgen”, aldus Yates. “Ik heb deze oefening toe te voegen aan mijn been dag als een finisher dynabolon te koop, maar het kan worden uitgevoerd op elk moment tijdens uw been routine.”

Voor de 100-rep squat, raadt ze met behulp van een gewicht dat je kunt comfortabel voor 10-15 reps op een rij te doen. Ze houdt het equivalent van dynabolon te koop haar eigen lichaamsgewicht te gebruiken, maar afhankelijk van hoeveel u kunt squat en hoeveel je weegt, een ander nummer kan geschikt zijn voor u. Zodra u dit gewicht hebt geladen, je enige dynabolon te koop opdracht is om 100 reps te krijgen, rekken het gewicht om te rusten als dat nodig is.

“Het is OK om pauzes te nemen, maar zorg ervoor dat ze niet langer duren dan 60-90 seconden”, aldus Yates. Als ze met behulp van haar lichaamsgewicht, zal Yates streven om alle herhalingen krijgen over 10 sets van ergens rond de 10 herhalingen kopen dynabolon, maar bij het gebruik van minder gewicht, kan ze een grotere deuk in haar doel in de eerste paar sets.

“Het maakt niet uit welk gewicht je gebruikt, mag kopen dynabolon dit niet gemakkelijk zal zijn en maak neem je wat tijd in beslag,” zegt ze. “Gesp neer voor de lange termijn, houd uw vorm strak, en alleen focussen op het verkrijgen van die 100 rep kopen dynabolon!”

BOSU BURPEE VARIATIONS


Als u een haat-liefde verhouding met burpees, zult u in voor een echte traktatie met deze oefening. “Burpees zijn geweldig, omdat ze een  kopen dynabolon full-body oefening die vet fakkels en helpt je bovenlichaam evenals kern kracht op te bouwen”, zegt Dennis. “Ik hou van het gooien van deze tussen de sets van andere oefeningen om mijn hartslag omhoog kopen dynabolon te houden.”

Om dit werk met de BOSU te maken, moet je met je voeten breder dan staan ​​schouderbreedte uit elkaar, zodat je knieën niet komen crashen in de harde kunststof kopen dynabolon van de bal. Met je armen meestal uitgebreid, verhogen de BOSU boven je hoofd, dan breng het naar de grond. Terwijl je dit doet, schiet je voeten terug, volledig uittrekbare je benen, en het kopen dynabolon uitvoeren van een push-up voordat springen terug naar de startpositie kopen dynabolon.

Afhankelijk van uw bovenlichaam kracht, kan je moeite hebben om buste uit de herhalingen in eerste instantie met deze, maar na verloop van tijd, het is kopen dynabolon geweldig om te streven naar 15-20 reps in een set.

SUMO SQUAT SUPERSET MET SUMO DEADLIFT kopen dynabolon


Wat is koeler dan een vrouw die squats of deadlifts? Niet veel, maar een vrouw die squats en deadlifts wisselt is een goede tweede! Als sterke kopen dynabolon benen, rug, en de buit op uw verlanglijstje, kunt u niet verkeerd gaan met een superset van kopen dynabolon wide-houding squats en deadlifts sumo gaan.

“Je bent niet alleen het raken van je billen en benen, je bent uw core werkt, rug en schouders als goed,” aldus Yates. “Integratie powerlifting oefeningen kopen dynabolon in je routine is ook gunstig omdat ze leuk!”

Zij adviseert te beginnen met een lichter gewicht, omdat deze een-twee duo is taai, en het is van cruciaal belang dat u beiden uit te voeren met een perfecte vorm. U zult zeker geen gebruik maken van zo veel gewicht, terwijl supersetting de twee zetten zoals kopen dynabolon je zou doen als je gewoon doet de oefeningen op hun eigen.

“Bij het doen van de sumo squat, houd je buikspieren strak, rug recht, en rijden door je hielen waarbij de focus op de billen”, legt Yates. “Voor de deadlift, beginnen met dezelfde voetpositie, en nogmaals houd je rug recht, heupen laag en abs strak. Je borst moet hoog blijven, zowel tijdens oefeningen. Als u een gemengde grip op de deadlifts te gebruiken, probeer te onthouden aan afwisselen handen met elke set. ”

Als het klinkt als de twee oefeningen delen veel  kopen dynabolon overeenkomsten, dat is geen toeval. Dat betekent dat je minder signalen om te onthouden wanneer het moeilijk wordt! Houd uw borst vooruit en trots voor beide, en op de deadlift in het bijzonder, niet dynabolon online beknibbelen op de lockout. Rij die schouders naar achteren en staan ​​hoog zodra de bar passeert de knieën dynabolon online.

“Ik wil graag 5 supersets van 10-15 herhalingen uit te voeren dynabolon online voor elke oefening,” zegt Yates. Dat is een veel herhalingen, om zo nodig te rusten. Dit is geen METCON!

DE HUID VAN DE KAT MET NEGATIEVE BEEN RAISE dynabolon online


De uiteindelijke laatste stare-waardig verhuizing naar toe te voegen aan uw workout routine is een variatie op de huid-the-cat oefening dynabolon online die de negatieve gedeelte van een tenen-to-bar been raise toevoegt.

“Dit kan eruit zien als een kern zet, maar het is veel meer dan dat”, zegt Dennis. “Het is geweldig in het opbouwen van zowel de kern en het dynabolon online bovenlichaam kracht, en het zal helpen bij het verbeteren van uw grijpkracht als goed.”

Om dit uit te voeren, de positie van uw handen ongeveer  kopen dynabolon online op schouderbreedte uit elkaar met behulp van een bovenhandse grip op een bar. Als uw schouders of ellebogen liever een schuine bar, palmen gerichte pull-up bar, of ringen, met  kopen dynabolon online alle middelen die te gebruiken. Vanuit uw hangend, buig je knieën naar je borst, terwijl de aanbestedende uw core. Krul terug totdat je voeten bijna de lat te raken of je heupen zijn bijna in lijn met je onderarmen. Strek je benen, en langzaam laten zakken totdat ze ongeveer een hoek van  kopen dynabolon online 90 graden van je bovenlichaam. Pauze, dan krullen je benen naar je borst weer.

“Dit kan echt moeilijk op het eerste, maar als je de opbouw van het doen van dit voor 3-4 sets van 12 herhalingen tijdens uw core workouts, zal het af te betalen  kopen dynabolon online big-time”, zegt Dennis.

Zodra u kunt knock-out herhalingen op een van deze, wees niet verbaasd als iemand naar je toe komt en vraagt ​​wat je doet op een bewonderende manier. Als ze dat doen  kopen dynabolon online, je weet waar ze te sturen!

© 2017 Sport, bodybuilding en CrossFit Nandrolone Undecanoate — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑